×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

جذابیت

× چگونه جذاب شویم
×

آدرس وبلاگ من

appealing.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/allon

?????? ???? ?????? ???? ????? ????? ??? ????

راز جذابیت چیست؟

جذابیت برابر زیبایی نیست. جذابیت در واقع نوعی مهارت است که همانندتمام مهارت های دیگر اکتسابی می باشد.می دانیم که آنهایی که جذابند,معمولا به حرف هایشان توجه زیادی می شودو اغلب صاحب فرصت های بیشتری می شوند.موقعیت هایی به دست می آورند که دیگران ممکن است هرگز به آنها نرسند.ممکن است برای کارهایی مورد بخشش قرار بگیرند که اگر دیگران مرتکب شوند,به خاطرشان به دار آویخته شوند.ممکن است چیزهایی رابشنوند که دیگران هرگز نشنوند.دیگران عذرشان را می پذیرند,راه را برای شان باز می کنندوهمیشه بدون چون و چرا مورد پذیرش قرار می گیرند.می توان این نکته را قبول کرد که کسانی که از توانایی جذابیت برخوردار هستند می توانند در زندگی موفق تر و برتر از دیگران قرار بگیرند.

1-جادوی گوش دادن:

A.با دقت گوش کنید.بدون اینکه حرف های طرف مقابل را قطع کنید,گوش بدهید.موقع گوش دادن کاملا سکوت کنید,گویی در آن لحظه برای شما هیچ چیز مهم تر از آنچه دیگری می گوید نیست.به طوری که گویی در آن لحظه زمان در خلال همه چیز ایستاده و فقط در صحبت اوست که روان است.وقتی به حرف های کسی مشتاقانه گوش داده می شود,تغییرات بیوشیمیایی در بدن آن شخص صورت می گیرد.مغزش آندروفین را مه داروی نشاط آور است آزاد می کند واین باعث می شود شخص حس خوبی نسیت به خودش پیدا کند.بنابراین به دلیل توجه دقیق که به او می کنید ,شما را بیشتر دوست خواهد داشت .

B.قبل از جواب دادن مکث کنید.به جای اینکه تا طرف مقابلتان نفسی می کشد,شروع به صحبت کنید سه تا پنج ثانیه مکث کنید.اجازه دهید مدتی سکوت باشد.آرامیش خودتان را حفظ کنید.هنگامی که مکث می کنید سه چسز اتفاق می افتدکه هر سه ارزشمندند:اول اینکه اگر طرف مقابل به خاطر این مکث کرده تا افکارش را قبل از ادامه صحبت جمع و جور کند,صحبت اورا قطع نمی کنید .دوم اینکه با این مکث به آن شخص می گویید چیزهایی که گفت برایتان مهم هستندوشماآنها را به دقت موردتوجه قرار می دهید.این مسئله ارزش شخصی گوینده را تقویت می کند وموجب می شودشمارافردی جذاب تر وباهوش تر ببیند.وسوم اینکه این مکث به شما کمک می کند که واقعا به آن شخص گوش کنید.

C.برای روشن تر شدن موضوع سوال کنید.فکر نکنید که با صحبت طرف مقابل تمام منظور اورا فهمیده اید.در عئض به او کمک کنید تا درباره ی آخرین مطلبی که گفته با سوالاتی مثل((منظورت چیه؟))یا ((دقیقا منظورت چیه؟))بیشتر توضیح بدهد.در اینجا به یکی از مهم ترین اصول ارتباط می رسیم :شخصی که سوال می پرسد کنترل کننده است.و شخص پاسخ گو تحت کنترل فرد ی است که سوال پرسیده.

D.برای فیدبک دادن به گفته های طرف مقابل آنها را باکلمات خودتان دوباره بیان کنید.این یک آزمایش واقعی برای گوش دادن موثر است و مدرکی  است که نشان میدهد به جای ((گوش دادن تصنعی))که امروزه بسیار متداول است,واقعا به صحبت های طرفمقابل گوش می دهید.

2-قدرت توجه کردن:

علامت اول:ارتباط چشمی:از کجا متوجه می شوید که کسی دارد به شما گوش می کند؟اولین علامت مهم ,ارتباط چشمی صاف و ساده است.اگر شخصی به شما نگاه نمی کند,یعنی به شما گوش نمی کند.ارتباط چشمی مستقیم داشته باشید.این یک راه اساسی است .وقتی مشغول گوش دادن هستید,هرچه بیشتر ارتباط چشمی داشته باشید بهتر است.در واقع در این لحظه میزان ایده آلش صد درصد است.

علامت دوم:حرکت نگاه:منظور از حرکت نگاه این است که موقع گوش دادن نگاه شما ازیک چشم گوینده به چشم دیگرش حرکت می کند.حتی اگر با نگاهتان مثلثی  بین چشم ها ودهان درست کنید باعث می شود ارتباط چشمی قوی تر وصمیمی تری را داشته باشید.در واقع با این ترفند می تواند به او بفهمانید که چطور ذهن واحساساتتان درگیراوست.

علامت سوم:کج کردن سر:حرکاتی که با سر و بدن انجام می دهیدتاثیر فوق العاده ای روی دیگران می گذارد.اگر کسی با شما صحبت می کند اگر کمی سرتان را به یک طرف کج کنید.در این مورد یه اصل قابل توجه وجود دارد:سرتان را برای گوش کردن کج کنید و برای صحبت کردن راست نگه دارید.

علامت چهارم:تکان دادن سر:تکان دادن سر یکی دیگر از تکنیک های قدرتمند برای  شنیدن صحبت های دیگران است که موجب می شوددر نظر گوینده جذاب به نظر برسید.سه نوع تکان دادن سر وجو دارد:کند,سریع تر وخیلی سریع ترکه هرکدام معنا وکاربرد مخصوص به خوددارد.تکان دادن سر این پیام را به گوینده می فرستد که صمیمی و خونگرم هستیدو به صحبت های او توجه می کنید.

ابتدا تکان دادن آهسته سراست که مفهومش این است که ((دارم به حرفات توجه می کنم ودرباره شون فکر می کنم.))تکان دادن آهسته سرلزوما به معنی موافق بودن شما نیست.

دوم تکان دادن کمی سریع تر است که مفهومش این است که ((حق با توئه.من هم موافقم.))

وسوم تکان دادن خیلی سریع سر است که معنی اش این است که ((باهات موافقم وحرف هات هیجان زده ام کرده.))

علامت پنجم:زبان اعضای بدن:وقتی نشسته اید,نحوه نشستن تان نشان می دهدکه به چه اندازه به گوینده و صحبت هایش علاقه مندید.وقتی به طرف او خم می شوید,مثل این است که می گویید:((برای من خیلی جذابین ودارین منو بانیروی مغناطیسی به طرف خودتون می کشین.))اما وقتی به عقب متمایل می شوید,یعنی:((حرفاتون خسته کننده س. ترجیح می دادم به جای حرف زدن با شما کار دیگه ای بکنم.))

علامت ششم:استفاده از اصوات اطمینان بخش :اگر توجه کنید می بینید که شنونده های خوب و فعال همیشه از صداهایی مثل((اوهوم)),((آهان)) ((م م م))و صداهای مناسب دیگری استفاده می کنند. اینها همان صداهای هستند که ما آنها را ((اصوات اطمینان بخش )) می نامیم.این صداها نشان دهنده ی این هستند که شخص دارد به طور دقیق به صحبت های طرف مقابل گوش می دهد.گوینده به راحتی معنی این صداها را می داند واز شنیدن آن ها بسیار لذت می برد.استفاده از این صداهاموقع گوش دادن به دیگران میزان جذابیت شما را افزایش می دهد.

علامت هفتم:استفاده از کلمات اطمینان بخش:استفاده از اصوات اطمینان بخش برای جذب دیگران ضروری است اما اگر انها را با کلمات اطمینان بخش ترکیب کنید,تاثیرشان دو چندان می شود.ارتباط چشمی,حرکت دادن نگاه, متمایل کردن بدن به جلو,وکج کردن سر تاثیر فوق العاده ای روی اشخاص می گذارد,اما وقتی قدرت صداها وکلمات اطمینان بخش را به آنها اضافه می کنید ,آن وقت یک آدم خوش صحبت و کاملا جذاب می شوید.

اولین نمونه از کلمات اطمینان بخش کلمات وعبارت های بی طرف هستند.به این واژه ها بی طرف گفته می شود چون گفتن آنها لزوما به این معنی نیست که  شما با صحبت های گوینده موافقید.کلمات وعباراتی مانند ((متوجه ام.)),((واقعا؟)),((جدی؟)),((که اینطور!))به دیگران این اطمینان را میدهد که دارید به آنها گوش می کنید و قدم یه قدم با آنها همراه هستیداما همچنان بی طرف باقی می مانید.

وقتی آماده هستید که خود را وارد قضیه کنیدوبا آنچه گفته می شود موافقت کنید ,از کلمه هاوعباراتی مانند,((بله,بدون شک)),((کاملا موافقم))ویا ((کاملا درست می گین))ومانند آن استفاده کنید.بااین کار با گوینده هم نظر می شوید واز او جانبداری می کنید.همیشه قبل از اینکه چنین کلماتی را بر زبان بیاورید مطمئن شوید که واقعا می خواهید حرف های گوینده را تایید کنید.

3-لبخندزدن را فراموش نکنید:

هیچشکی وجود ندارد که لبخند زدن وخندیدن شما یه روشنی نشان می دهد که از گفتگو با شخص لذت می برید.وقتی موقعیت و موضوع به شما اجازه می دهد تردید نکنید,لبخند بزنید.

البته منظورم این نیست که به هرچه طرف تان گفت قاه قاه بخندید ویا به هر نو لطیفه یا طنز بی مزه ای بخندید.زیاده روی در این کار این بدگمانی را در شنونده به وجود می آورد که دارید به طور تصنعی گوش می دهید ویا دارید چاپلوسی می کنید.این را در خاطر داشته باشید که لبخند واقعی مدتی ادامه دارد و یهو قطع نمی شود.سوتی ندهید.

4-برای تعریف و تحسین کردن آماده باشید:

همه ما از تعریف و تحسین کردن خوشمان می آید ,به خصوص اگر کاری که فکر می کنیم با ارزش است با موفقیت انجام داده باشیم.در تعریف و تحسین از دانش,دست و دل بازی,خوش فکر بودن,سرعت عمل داشتن,یا هر صفت مناسب دیگران معطل نکنید.مطمئن باشید که آنها به تعریف و تحسین شما به عنوان نشانه دیگری از جذابیت تان نگاه می کنند.تمام موفقیت های کوچک ویا بزرگ را تحسین کنید.

5-از اصل((طوری رفتار کن که انگار....))استفاده کنید:

این در واقع بیان قانون تازه کشف شده ی راز می باشد.بهترین روش برای تجربه کردن حسی که ندارید این است که وانمود کنید آن حس را دارید تا اینکه واقعیت را پیدا کند.

تکرار شادی آور,خیلی زود در شما احساس شادی ایجاد می کند.اگر طوری رفتار کنید که انگار شاد و هیجان زده هستید,خیلی زود احساس می کنید شاد یا هیجان زد هستید.رفتار بیرونی شما همان احساس درونی مشابه را به وجود می آورد.

6-چه می گویید و چطور می گویید؟

اولین قدم برای اینکه شخصیتی جذاب بشویم این است که شنونده فوق العاده ای باشیم.اما پس ازآن دیر یا زود نوبت به صحبت کردن می رسد.آنچه می گویید و نحوه گفتن آن جزء عوامل اساسی توانایی شما برای جذاب بودن وتحت تاثیر قرار دادن دیگران است.

اصول استفاده از ارتباط چشمی موقع صحبت کردن با اصول استفاده از آن موقع گوش دادن متفاوت است. وقتی باکسی مشغول صحبت دو نفره هستید,به چشم های او بیشتر از 85درصد از طول مدت صحبت نگاه نکنیدو ادامه دادن ارتباط چشمی در تمام مدت صحبت موجب ایجاد فشار زیادی روی شنونده می شودومثل این است که آن شخص را به دیوار میخکوب کرده اید.در این صورت به جای اینکه جذاب باشید به عنوان فردی خشن جلوه خواهید کرد.

اگرشخصی که دارد با شما صحبت می کند,موقع صحبت چشم هایش را از شما برنداردچه احساسی به شما دست می دهد؟این رفتار او ممکن است برای شما ترسناک و یا حتی تهدید کننده باشد.به رفتار تبهکاران در فیلم های سینمایی دقت کنیدکه چطور در تمام مدتی که مشغول صحبت هستند به چشم های طرف مقابل خیره نگاه می کنند.

هنگاهی که برای یک گروه صحبت می کنید,باید نگاه تان را از یک شخص به شخض دیگر حرکت  بدهید وبه همه نگاه کنید.از ارتباط چشمی برای جلب کردن و در بر گرفتن همه افرادی که دارید با آنها صحبت می کنید استفاده کنید انگار که دارید آنها را برای شرکت در گفتگو می قاپید.همه افرادی که دارید باآنها صحبت می کنید باید قدرت صمیمیت وتوجه شما را احساس کنند.

7-نگاه کردن به دو طرف سر:

وقتی خودتان گوینده هستید ,یکی از تکنیک های موثر ارتباطی,نگاه کردن به چپ وراست صورت شنونده به طور متناوب است ولی گهگاه است.هرگز به بالای سرش نگاه نکنیدزیرا باعث می شودشنونده فکر کند کسی یا چیزی حواستان را پرت کرده.نگاه های مکرر به پایین چشم های شنونده هم باعث می شود فکر کند جای غذا روی صورتش مانده ویا لکه ای روی لباسش است .استفاده ازاین تکنیک به این معنی نیست که شما در حین صحبت فرصت دارید به افراد یا چیزهای دیگر هم نگاه کنید.بلکه به این منظور است که شنونده را کمی از فشارنگاهتان رها کنید.این کار در گفتگوی دو نفره بسیار ضروری است.در کل اگر باکسی صحبت می کنید سعی کنید نگاهتان را به گوش راست و چپش حرکت بدهید و بعد دوباره به دهان و چشم هایش برگردید.نگاه به طرفین باید کوتاه باشد وهرگز نباید بیشتر از دو یا سه ثانیه باشد.در غیر اینصورت فرد گمان خواهد کرد که حواستان پرت شده است.

8-هنرشمرده صحبت کردن:

همه ما آدم هایی را می شناسیم که تند صحبت می کنند و گوش دادن به آنها سخت است.شاید خود شما هم یکی از آنها باشید. مشکل اینطور صحبت کردن این است مدام تاثیزات منفی ایجاد می کندویا بهتر است بگوییم واقعا هیچ تاثیرمثبتی ندارد.کسی که تند صحبت می کند,به شنونده فرصت فکر کردن نمی دهد.تند صحبت کردن باعث می شود گوینده به عنوان کسی که کمتر فکر می کند وبیشتر خودخواه است جلوه کند وهمین مسئله روی برداشت دیگران از میزان صداقت او تاثیر می گذارد.تند صحبت مطمئن ترین راهی است که می شود فرصت های جذاب شدن را به هدر داد.

راه حل تند صحبت کردن بهره مندی از دو تکنیک است.تکنیک اول  شمرده صحبت کردن است .یک سیستم هشدهر دهنده درون شما وجود دارد که می توانید از آن برای جلوگیری از تند صحبت کردن استفاده کنید .این سیستم حوزه آسایش و راحتی شما نامیده می شود.همان طور که هرکدام از ما در بیرون از خودمان حوزه راحتی داریم که زیاد نزدیک شدن به دیگران موجب ناراحتی آنها می شودوخیلی دور ایستادن هم صمیمیت را از بین می برد,دردرون مان نیزحوزه راحتی داریم.

ما همگی بنده عادتیم.خیلی راحت به چیزی عادت می کنیم وبعد در مقابل هر نیرویی که می خواهد مارا از آن خلاص کند مقاومت می کنیم.همیشه برای مان انجام کارها به روشی که قبلا به آن عادت کرده ایم راحت تر است.

9-تاثیر مکث کردن:

تکنیک دوم:مکث کردن در حین صحبت یا سخنرانی به گوینده فرصت بیشتری می دهد تا بیشتر فکر کند ومحتوای سخنرانی اش را کنترل کند.همچنین به شنوندگان این فرصت را می دهد تا با مطالب گفته شده ارتباط برقرار کنند.با وقفه های یک یا دو ثانیه ای در فاصله های مختلف در خلال صحبت به راحتیمی توانید منظورتان را بهتر منتقل کنید.

10-من من کردن بیش از حد جذابیت را از بین می برد:

سخنران های بی تجربه,عصبی  یا سخنرانی که آمادگی کافی ندارنداغلب اوقات جمله های شان پر از صداهایی مثل آ,اوم ,ا و...است.به این صداها پر کننده می گویند.پر کننده ها با فضایی که ایجاد می کنند به ما فرصت فکر کردن می دهند.از آنهایی موقعی استفاده می کنیم که می خواهیم در عین حال که به دنبال افکار ولغات جدید می کردیم ,توجه شنونده را نیز به خودمان حفظ می کنیم.صداهای پرکننده ی شما در واقع دارند می گوین:((بازم گوش کنین,هنوز حرفام تموم نشده,یه کم صبر کنین الان ادامه می دم.))اگر شخصی در حین صحبت هایش زیاد از صداهایی مثل((ام))و((اوم))استفاده کندممکن است برایتان ناراحت کننده باشد.ممکن است عصبی بشوید یا در ذهنتان بگویید:((تو ور خدا حرفت رو بزن تموم کن.))اگر علاقه ی خاصی به استفاده از این صداهای عجیب وغریب و نامفهوم دارید خودتان را از شر آنها خلاص کنید. هیچ کس ازشنیدن آنها خوشش نمی آید.این صداها جذابیت را از بین می برد

یکشنبه 18 فروردین 1392 - 9:46:28 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم